Микпром
 
 
ваш партнер за поголема продуктивност
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ДОЗНАЈТЕ КОИ СМЕ

 
 
 

НЕШТО ЗА НАС

 

 
Основна дејност на компанијата е трговија на големо и мало со алати за машинска обработка, рачен и електричен алат, алат за сечење, алат за обработка на камен и дрво.

МИКПРОМ ДООЕЛ Скопје е претставник на повеќе реномирани производители како : WEILER ABRASIVES за брусеви и брусни материјали и жичани четки, ISCAR, WIDIA, CANELA, SUMITOMO, KENNAMETAL, ACHTECK, NINE9, VARGUS за резен изменлив алат, PRECITOOL, FORMAT, VERTEX, STOCK, RUKO, ZPS, VOLKEL, WILKE, KEMMLER, FUERDA за резен алат и опрема за машини, MITUTOYO, INSIZE за мерни инструменти, JJTOOLS за глодала од тврд метал, JULIA, WESPA за ленти за сечење метал и дрво. Нудиме и MAKITA рачен електричен алат, како и голем број производители на најразличен асортиман.

Имаме целосна понуда на квалитетни и професионални производи за потрошувачите како и решенија во технолошкиот процес. Нашите производи се достапни за испорака на цела територија на Македонија.
 
 
 
 
 

ОГРОМНА ПОСВЕТЕНОСТ ЗА ПОНУДА НА НАЈДОБРИТЕ ПРОИЗВОДИ И УСЛУГИ

 
НАЈГОЛЕМ КВАЛИТЕТ, ПОДДРШКА И БЕЗБЕДНОСТ НА ПОНУДЕНИТЕ ПРОИЗВОДИ И УСЛУГИ, СО МАКСИМАЛНА ПОСВЕТЕНОСТ КОН НАШИТЕ КЛИЕНТИ!