info@mikprom.com.mk
Ваш партнер за поголема продуктивност

Дел од нашите производи

Електропневматска ударна дупчалка

7700.0

Ударна дупчалка

2700.0

Електрична ударна дупчалка

1400.0

Електрична аголна брусилка

7190.0

Шублер аналоген 0-150/0,05mm

1290.0

Шублер дигитален 0-200/0,01mm

4170.0

Шублер аналоген 0-150/0,05 mm

1990.0

Акумулаторски ударен одвртувач

9990.0

Шублер дигитален 0-150/0,01mm

1990.0

Електрична аголна брусилка

3890.0

Ударна дупчалка

3900.0

27

Годишно

Искуство
За нас

Дознајте повеќе за нас

Основна дејност на компанијата е трговија на големо и мало со алати за машинска обработка, рачен и електричен алат, алат за сечење, алат за обработка на камен и дрво.МИКПРОМ ДООЕЛ Скопје е претставник на повеќе реномирани производители како : WEILER ABRASIVES за брусеви и брусни материјали и жичани четки, ISCAR, WIDIA, CANELA, SUMITOMO, KENNAMETAL, ACHTECK, NINE9, VARGUS за резен изменлив алат, PRECITOOL, FORMAT, VERTEX, STOCK, RUKO, ZPS, VOLKEL, WILKE, KEMMLER, FUERDA за резен алат и опрема за машини, MITUTOYO, INSIZE за мерни инструменти, JJTOOLS за глодала од тврд метал, JULIA, WESPA за ленти за сечење метал и дрво.

Брусен алат
Резен алат
Стезен алат
Мерен алат
Рачен алат
Жица за ерозимат
Алат за сечење
Жичан алат

Пријавете се на нашата листа за промоции:

Loading
Your message has been sent. Thank you!

Адреса:

ул. Киро Глигоров 13 , 1000 Скопје, Македонија

Телефон

+389 2 2401 322

Loading
Your message has been sent. Thank you!

+389 2 240 1322

Достава низ цела територија на Република Македонија во рок од неколку дена или испорака по брза пошта/карго истиот ден на нарачката.