info@mikprom.com.mk
Ваш партнер за поголема продуктивност

  Основна дејност на компанијата е трговија на големо и мало со алати за машинска обработка, рачен и електричен алат, алат за сечење, алат за обработка на камен и дрво.МИКПРОМ ДООЕЛ Скопје е претставник на повеќе реномирани производители како : WEILER ABRASIVES за брусеви и брусни материјали и жичани четки, ISCAR, WIDIA, CANELA, SUMITOMO, KENNAMETAL, ACHTECK, NINE9, VARGUS за резен изменлив алат, PRECITOOL, FORMAT, VERTEX, STOCK, RUKO, ZPS, VOLKEL, WILKE, KEMMLER, FUERDA за резен алат и опрема за машини, MITUTOYO, INSIZE за мерни инструменти, JJTOOLS за глодала од тврд метал, JULIA, WESPA за ленти за сечење метал и дрво.

  Нудиме и MAKITA рачен електричен алат, како и голем број производители на најразличен асортиман.Имаме целосна понуда на квалитетни и професионални производи за потрошувачите како и решенија во технолошкиот процес. Нашите производи се достапни за испорака на цела територија на Македонија.

  ОГРОМНА ПОСВЕТЕНОСТ ЗА ПОНУДА НА НАЈДОБРИТЕ ПРОИЗВОДИ И УСЛУГИ

  најголем квалитет, поддршка и безбедност на понудените производи и услуги, со максимална посветеност кон нашите клиенти!

  Адреса:

  ул. Киро Глигоров 13 , 1000 Скопје, Македонија

  Телефон

  +389 2 2401 322

  Loading
  Your message has been sent. Thank you!

  +389 2 240 1322

  Достава низ цела територија на Република Македонија во рок од неколку дена или испорака по брза пошта/карго истиот ден на нарачката.