info@mikprom.com.mk
Ваш партнер за поголема продуктивност

Адреса:

ул. Киро Глигоров 13 , 1000 Скопје, Македонија

Телефон

+389 2 2401 322

Loading
Your message has been sent. Thank you!

+389 2 240 1322

Достава низ цела територија на Република Македонија во рок од неколку дена или испорака по брза пошта/карго истиот ден на нарачката.